Inom kort öppnar vi en ny internationell webbutik
Myntbutiken på Mynthandeln.com är tills vidare stängd. Vi jobbar nämligen med att skapa en helt ny och internationell webbutik.

Vill du har information om när nya webbutiken lanseras kan du fylla i formuläret om nyhetsbrev nedan.


Nu kan du få e-mail om uppdateringar!
Nu kan du få GRATIS NYHETSBREV från Mynthandeln.com! Det är bara att skriva in din e-postadress i rutan nedan, klicka "Skicka" samt fylla i formuläret - så kommer det ett litet mail så fort vi gör någon större uppdatering på webbplatsen.

  Ja tack! Jag vill gärna ha nyhetsbrev via e-post!  
E-mail:


Öppen dygnet runt!
Myntbutiken på Internet drivs av Antikören Mynthandel. Vår ambition är att undan för undan kunna erbjuda ett allt större sortiment av mynt, sedlar och medaljer till våra Internet-kunder. Vi tror att detta nya, snabba medium med tiden kommer att bli mycket betydelsefullt för handeln med mynt. En uppenbar fördel är naturligtvis att myntbutiken på Internet alltid är öppen - dygnet runt. En annan att den finns just där du befinner dig - varesig det är i Göteborg, Piteå eller New York.

Vettiga priser och god service!
Vi har haft öppen myntbutik i Göteborg sedan 1981 och har alltid jobbat långsiktigt. Snabba klipp och ständigt nya kunder (när de gamla tagit slut) är ingenting för oss. Vi föredrar en långvarig relation till våra kunder, där vi genom många affärer med en liten marginal, försöker hjälpa till att förbättra samlingar. Att genom vårt kontaktnät hjälpa samlare till bättre samlingar är ju faktiskt vår primära uppgift. Kunden kommer främst och många har varit med oss ända från starten.

Alltid med kvalitets- och äkthetsgaranti!
En av våra äldsta kunder beställde en tre-fyra mynt från en av våra första lagerlistor. Efteråt fick vi höra att han alltid gjorde så när det dök upp nya mynthandlare. Anledningan var att han ville kolla om kvalitetsbedömningen var riktig. Vi fick med beröm godkänt. Den som vet att uppskatta kvalitet, vet också att myntbeskrivningar kräver erfarenhet och noggrannhet. Framgångsrika internationella auktioner samt nöjda och trogna kunder är kanske det bästa beviset för vår noggrannhet. Skulle inte det räcka har vi alltid 10 dagars full returrätt på myntbutikens samtliga artiklar. Vi lämnar dessutom alltid en kvalitets- och äkthetsgaranti på varje mynt vi säljer. Full köptrygghet alltså!
[ Mynthandeln.com ]
[ Mynttidningen ] [ Myntbutiken ] [ Myntauktionen ]
[ Mynt ] [ Sedlar ] [ Medaljer ] [ Övrigt ]